• KZM
    #40
    Na, ez egy korrekt válasz volt. Igazából nem tudom milyen tapasztalataid voltak androidon, én remekül boldogulok vele. Pedig az S4 elvileg egy elég stabil holmi. Ez a rész még érdekelne - hol vannak olyan pontok, amik miatt az Iphone bármi pénzt megér?
    Valaki írta a HD filmnézést - egy telefonon? Minek? Nincs TV-je?
    Más a kamerákkal jött. A 40 ropis szutykom (kivállóan működik) dupla 12Mpx-es kamerával rendelkezik (lsd. a cikket fent). Nyilván van különbség is, de vajon ki használja azt ki? Profi fotóst nem fogsz látni telefonnal dolgozni.

    A Windows-ról kevés tapasztalatom van telefonon, de az nekem is negatív.

    Sajnos valóban látom magam körül időnként, hogy valaki meggyőzi magát, hogy nem gáz ha havi 15eFt a telefonszámla 3 évig, de milyen kis király Iphonet adnak mellé tök olcsón. Közben a fűtésre ugyan kölcsön kell kérni, de sebaj. Közben pedig még mindig mentjük a devizahiteleseket, ahol az ingóságra felvett hitelek értéke a duplája az ingatlan hitelekének. Vágod? Kétszer annyiért vettek autót meg telefont, mint házat - hitelből.
    Szerinted ez egy nem létező jelenség? Vagy amit M2 írt, aki frankón megindokolta miért gazdaságos évente új telefont venni?