• Gladiator
    #29
    Amugy meg a masik, hogy komolyan, annyira szanalmas, mikor valaki azzal jon, hogy azert veszik az iphone-t az emberek, hogy menonek tunjenek tole. En komolyan nem tudok most egy olyan alkalomra se gondolni, mikor valaki a pofamba nyomta a legujabb iphonejat, hogy elajuljak tole, hogy o milyen gazdag... Neked volt mar ilyen? Te mire alapozod, hogy azert veszik? Mondj par konkret peldat, kerlek!

    Viszont tudod mit szoktam sokszor latni viszont? Olyan embereket, mint te. Akik minden letezo helyen azt hirdetik, hogy ok mennyire kiralyak, okosak, mert ok 60-ert vettek alibaban egy androidos telefont, es hogy ok mekkora penzugyi es technikai zsenik, oket aztan nem lehet atbaszni, ok tuljartak az egesz vilag eszen... NA! Beloletek van egy rakat, nem pedig a sznob iPhone-osokbol. Es gyanitom idegesitobbek is vagytok. Ahelyett, hogy itt az uj telefonrol lenne szo, idejossz azt probalod osztani az eszt, hogy te mekkore kiraly vagy, mi meg ostoba prolik, pedig kurvara leszar teged is meg a telefonodat is mindenki.

    Egyebkent meg fasznak veszekszek veled, nekem iphoneom van, neked valami kinai szar, ugyhogy kurvara nem vagyunk egy szinten, szal pa.

    (most orulhetsz, majd ezzel peldalozhatsz a jovoben!)