• Gladiator
    #27
    Ooo... izeee... azzal te tisztaban vagy, hogy egy 3 eves keszulekrol beszelsz en pedig egeszen tegnapig a legujabbrol? Ha mar azt hajtogatod, hogy az iPhone buzik evente cserelik a telefonjukat hogy menonek es gazdagnak tunjenek (:DDD), akkor legalabb annyi legyen mar benned, hogy nem 3 eves telefonok arat veszed elo.

    Ez egy elektronikai eszkoz, ami rohadt gyorsan elevul. Jo hogy nem azzal jossz, hogy az iPhone 4-et mar csak 10-15-e ft-ert lehet eladni... (Exponencialisan csokken az ertekuk.)

    Valamint meg azt is vedd figyelembe, hogy te egy 4 eve vasarolt termek ararol beszelsz (60e ft) es kozben meg felmillios iPhone-nal peldalozol, ami meg ki sem jott. Es gyanitom, a 60e-s telefonodnak nem 6.5 colos oled kijelzoje volt 512 gigas tarhellyel, duplakameraval, leggyorsabb LTE-vel, wifivel, stb.

    Szoval ne legyel mar annyira egyszeru, hogy ehhez hasonlitod a telefonod es probalod eloadni, hogy te ugyanakkora, vagy nagyobb felhasznaloi elmenyben furdesz, mint az, akinek a legujabb iPhoneja van, es mindenki hulye, aki 60e-nel tobbet kolt egy telefonra.

    Azt ertsd meg, hogy nem szegyen szegenynek lenni, de butanak es irigynek igen.
    Utoljára szerkesztette: Gladiator, 2018.09.13. 16:19:33