• weine
    #39
    "médián keresztül dezinformálja a lakosságot"
    Ez létezik, de nem a pénzhatalom irányítja. Miért fogadna szót pl orbán egy pénzhatalmi főnöknek, hogy hazug híreket nyomjon a kormány által uralt médiában? Honnan tudja, ki a pénzhatalmi főök? Egyszercsak felhívja valaki, hogy én vagyok a főni és szót kell fogadjál nekem?

    "elterelje a közbeszéd figyelmét pár olyan folyamatról ami összefüggésbe hozható hatalommal és összeesküvéssel"
    Ilyen pl a szinte nem is létező migrációs veszéllyel fenyegetni, miközben szétlopják a szemünket. Ez nem pénzhatalmi, ez sima, mezei prosztó hatalmi eszköz, azok használják, akiket 4 évente el lehet küldeni.

    "annak hatalmas emberek, akik bántani akarnak minket és ezért permeteznek minket, hogy rákosak legyünk, betegek legyünk, gyermektelen meddővé váljunk"
    De akkor ha ez bejön, ki fog nekik pénzt termelni? Olyan, mint amikor levágja valaki az aranytojást tojó tyúkját.
    A permetezést pedig bazi bénán csinálják, mert semmilyen hatás nem mutatható ki a chemtrailnek nevezett kondenzcsíkok alatt.

    "annál jobban titokban lehet tartani"
    De mit kell titokban tartani? Hogy vannak üzleti klubok? Hogy itt üzleteket kötnek, ehhez pedig szövetségek kellenek? Ebben mi a titok? Az titok, hogy összebeszélnek egy-egy projekt céljai miatt, de hogy beszélik meg pl hogy ki irányítson egy ilyen klubon belül? Ha valamit be akarnak zárni, az valamelyikőjük érdekeltsége lesz, nem? Az meg csak úgy hagyja?

    A legendáknak az a szerepe, hogy élhetőbbé tegye a plebs életét. A plebs találja ki a plebs kajálja be és a plebs terjeszti és duzzasztja naggyá és hihetővé.