• ostoros
    #5
    Az EU-t eleve a korrupció hozta létre. Az EU az Európai Gyáriparosok Kerekasztala (European Roundtable of Industrialists) projektje. Magyarul a gazdasági szereplők befolyása a politikára vezetett el az EU létrejöttéhez. Az, ami eleve korrupció miatt jött létre, az ne lenne korrupt????????
    A németek pedig különösen azok. Nem a sarki zöldséges az érdekes, hogy ő mennyivel becsületesebb, mint a hazai zöldséges, vagy sem. Az lényegtelen. De magas szinten, ahol a tét nagyobb, (Euró milliárdokkal nagyobb!) ott bizony bőven megy a lé a bürokrácia fogaskerekeinek megzsírozására.
    És aztán az egésznek az eredményét eladják nekünk emberjogi, meg versenyjogi, meg mindenféle jogi aggódásként.
    Déli áramlat? Jaj, csúnya oroszok, befolyást szereznek a Balkánon, antidemokratikus folyamatok, stb. Az évi sokmilliárdos tranzakciós díjak, amelyek például Bulgáriának igencsak jól jöttek volna, (na meg nekünk is) azok orosz pénzek, kitudja milyen negatív hatással járnak!
    Északi Áramlat? Minden rendben, Gerhardt Schröder aki a német-orosz vegyesvállalat igazgatótanácsában ül mindent elintéz. A német-orosz tandem eyetértésben osztja a gázt a függőben lévő államoknak, például Csehország, Lengyelorság. A tranzakciós díjak pedig nagyon jó helyre kerülnek, a német államhoz, nem pedig a koszos balkáni söpredékhez a gyarmatokon, ők úgyse tudnának bánni vele!