• TokraFan
    #45
    "Nem vagytikus állatvédok fanaő, de nem veszi be a gyomrom azokat a körülményeket, ahogyan ott az állatokat tenyésztik."

    Egyébként érdekes, de ez pont a természettől való elrugaszkodás. Nézd meg, mit művel egy random pók az áldozataival, vagy sorolhatnám a természetből vett horrorisztikus példákat! A tenyésztett állatok táplálékot jelentenek számunkra. Mivel hagyományos módon nem állítható elő megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszer, ekkora volumenben más módon nem megoldható a feladat, hogy ne legyen éhezés.

    Számomra egyébként sokkal humáusabb pl. egy modern vágóhidi vágás, ahol a tehén pont azon a kapun megy át a kivégzésekor is, mint előtte hónapokon át, így sem félelemérzet, sem rettegést nem él át, amikor áramütéssel egy pillanat alatt végeznek vele. Szemben a házi bölléres horrorral, ahol eleve a fülénél fogva vonszolják szerencsétlen sertést a helyszínre, miközben az állat már keservesen üvölt, hogy aztán nyakonszúrják és még percekig véreztessék (lassú, kínhalál). Ezerszer inkább az ipari módszer, mint ez a házi horror ami egy igazi tömény állatkínzás!
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2018.09.03. 22:41:28