• kvp
    #17
    "Durván 4-500 dolcsiból kijön egy ilyen félig nyomtatott, félig megvett fegyver, ami nem egy lövésre jó. Természetesen nem veszi fel a versenyt egy 2-3 ezer dolláros fegyverrel, de arra elég, hogy a suliban őrültként szaladgálj és lövöldözz össze-vissza."

    Sokkal olcsobban lehet venni illegalisan is fegyvert, sot meg automatat is. Ha pedig valaki mindenaron maga akarna gyartani, fembol sokkal egyszerubb es csak nehany keziszerszam, minimalis tudas es egy kis turelem kell hozza. (meg egy rendes gepfegyverhez is)

    A torvenyi szabalyozas inkabb csak azokra vonatkozik akik be akarjak tartani a torvenyt. Aki amugy is meg akarja szegni a torvenyeket, azt nem fogja megallitani, max. lelassitani ha illegalissa tesznek par dolgot. Jellemzoen az a cel, hogy nehezebb es bonyolultabb legyen fegyverhez jutnia annak aki illegalis celra akarja azt felhasznalni. Ezzel jellemzoen a butabb es/vagy kevesbe elszant embereket hatasosan ki is szurik, ami csak a karok csokkentesere eleg, de a torvenyhozok jellemzoen ezt probaljak a normalis emberek jogainak jelentos csokkentese nelkul osszehozni.