• NEXUS6
  #6
  Kb egyetértek. Olyan autók kellenek az embereknek, amelyek 20 évig elüzemelnek, ha nincs valami új fícsör, amiért érdemes cserélni.
  Most a marketing duma az, hogy ez az elektromos/digitális technológia. És pláne az utóbbi. De kérdezem, hogy attól hogy a kocsiba van beépítve, mennyivel tud többet a tabletem? Nyilván semennyivel.
  Azért kell azonban az önvezető kocsi, mert akkor a júzer figyelme felszabadul és a kocsiban is büntettlenül fogyaszthat. Okos.
  Visszagondolok a legutóbbi autós kirándulásomra, a sofőrnek egyedül nem kattogott a kezében a telefonja. Szal a júzer kb kap egy olyan szolgáltatást, amit a már meglevő mobil eszköze tud. Összességében 3+1 utassal számolva kb 30%-kal nagyobb forgalom, tartalom generálható, emellett az új technológia kifejlesztése és ára világviszonylatban pedig az Apollo program kihívásaival, költségeivel vetekszik.

  Szal ezt az előbbi fejlesztési költséget az a plusz 30% extra forgalom fogja majd valamikor kitermelni, amit a sofőr tehermentesítésével nyerünk!? És az is a gúgli, fészbuk, akármilyen közösségi szolgáltatónál fog lecsapódni!
  Hát szerintem ez marhára nincs átgondolva kedves Herbert! ;)
  Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.08.28. 13:35:29