• Irasidus
    #19
    " eugenikának a felvilágosult értelmiség színe-java támogatója volt "

    Figyelj már, hány olyan dolgot lehet mondani a történelemben, amit az akkori értelmiség támogatott, mára kiderült, hogy tévedés? Vannak dolgok amik meghaladottak, például az eugenika, ami színtiszta áltudomány. De, hogy mi a színe-java az elég szubjektív, ugyanis nagyon sok ellenzője volt, nem kisebb nevek mint Bertrand Russell, vagy Gilbert Keith Chesterton, akik tudományos alapon bizonyították be ennek az egésznek a blődségét. De nagyon kíváncsi lennék egyvalamire, hogy te hogyan képzeled ez az embernemesítést? Kényszer sterilizálással? Szóval te nem gyógyítanád, és nem gyógymódot keresnél az általad felvázolt betegségekre, hanem setirilizálnád. Nagyszerű. Csak ettől még nem lesz kevesebb genetikai betegség, ugyanis a környezeti tényező sokkal többet árt, mint az örökletes betegségek száma.

    "semmilyen biológiai különbség rasszok/embercsoportok között,"

    Nem ezt mondja a biológia. Olvass többet. (Amúgy meg mi a fenét jelent a "biológiai különbség"? - Mert szerintem már saját gyereked is biológiailag különbözik tőled.)

    " mint Watson"

    Miért, hogy járt Watson? Mutasd már meg, légy szíves, hol publikálta az újságíróknak tett nyilatkozatát? Vagy, hol van rá a bizonyíték? Sehol. Ez csupán tekintélyre való hivatkozás, bizonyíték nélkül. Ja, mint régen a papok megmondták, most megkeresed azokat akik megmondják neked a tutit. Tök mindegy, hogy tudományosan megalapozott vagy sem, ha ő mondta akkor biztos igaz alapon. Ja, ez meg a szemezgetés nevű hiba, ami elvezet téged egy jó kis bubble filter állapotba.

    "jelenlegi ismereteink szerint a magzatot ért hormonális hatásokhoz lehet köze, de valószínűleg több faktor okozza, mert nem minden "feminin" férfi vagy "maszkulin" nő fog a saját neméhez vonzódni. A kultúrmarxisták szerint viszont a szexuális hajlam is tisztán társadalmi konstrukció, és kizárólag nevelés, illetve az egyén szabad választásának a függvénye, hiszen minden ember születésekor "üres lap", és csak a neveléstől függ ez is, ahogy az is, hogy lesz-e belőle pl. sakkbajnok, ahogy Polgár László vallotta, de érdekes módon ő is csak a saját lányaival bizonyított"

    Sajnos tévedsz. Jelen állásunk szerint nem tudjuk. Érdekes lenne, ha más lányaival bizonyította volna, tudod ez nagyon nehezen kivitelezhető dolog... :D
    Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2018.08.28. 19:35:52