Sequoyah#74
Akkor nyugodj le egy kicsit, es inditsd be ujra az agyadat, mert ugy latom lekapcsolt, es el sem olvasod hogy mit ir a masik. Az meg vegkepp meg sem fordul a fejedben, hogy esetleg megerteni probald a masikat.
1. Netto baromsag.Csak azert mert dragabb, attol meg nem lesz szennyezobb. Epp azert dragabbak, mert KEVESBE szennyezoek.
2. Soha nem erveltem a szelenergia mellett, szoval nem tudom ezt miert is cimzed nekem. Azt en is mint kiegeszito energiaforras latom elkepzelhetonek. A napenergiat viszont tamogatom egyebkent, mert ha minden haztetot felszerelunk veluk, akkor az okologiai labnyom minimalis, es pont a legkondicionalok miatti fogyasztasi csucsot eliminaljak, vagy legalabbis csokkentik nagyban. CO2 kibocsajtas 0.
3. Mi ez a sotetzold erv, hogy olik a madarakat? PETA-soktol es Greenpeacesektol szoktam ilyet hallani, tudos/szakerto ember ilyet meg nem mondott:D
4.
Nem rossz csata, mert én úgy látom, hogy te és a többség...
azert vivsz rossz csatat, mert igy kezeled a vitat, fuggetlenul a tematol. Tegyuk fel, hogy igazad van. Ha ugy folytatod ahogy folytattad, a budos eletben senkit nem fogsz meggyozni senkit az igazadrol, mert mindenkit csak elidegenitesz. Az idezett elso mondattal meg barmifele valos erveles elott sikerult elidegeniteni a vitapartneredet, es ellensegkent kezelve csak vedekezni fog, nem pedig megerteni teged. Az hogy igazad van-e tok mindegy, hogy ha nem tudod meggyozni a masikat rola. Masok sajnos sokkal meggyozobbek a hazugsagokkal, ezert van ennyi problema a vilagban.
Probald megerteni a masik embert. Mi a celja, mit akar elerni, miert mondja azt amit? Ha egy kornyezetvedovel vitatkozol es a megujulot allitod be fo problemanak, mikozben az o fo ellensege a fosszilis energia, akkor vesztes helyzetbol indulsz. Meg akkor is, ha egyebkent nyilvanvaloan igazad van.
5. Hogy ezt a pontot felhoztad az mutatja hogy mennyire write-only modban beszelsz, es nem olvasol. Senki sem peldalozott a nemetekkel, en pedig vegkepp nem. Meg akar egyet is ertenek veled hogy hulyeseget csinalnak, de nem ismerem a helyzetet annyira.
6. Ebben sosem ketelkedtem, hogy az atomeromuvek ne lennenek jok.
7-8-9 no comment