• gosub
    #7
    Mert ha azt mondják magukról azt el is kell hinni? Ha azt mondom a buzulás természetellenes azt szabad hirdetnem a médiájukban? ilyen esetben tudtommal a jó 'demokratának' azonnal el kell határolódnia tőlem és ha nem tudom megvédeni magam még tönkre is kellene tenniük.

    Te is manipulálsz, jó 'demokrata' módon összemosod a személyes adatok kezelésével kapcsolatos jogot és az álhír korlátozását. Összekapcsolod a kettőt és így sugalmazva jön ki az amerikai demokratapárti oroszozós álhír, egy joggal igazolod egy álhír valóságtartalmát.
    Ha valamit jó sokszor, jó sok helyen mantráznak akkor elhiszed, magadévá teszed a tartalmát. Példának okáért ezt az oroszozást/putyinozást, ebből is dzsolidzsóker bélyegzőt faragtak. Miből gondolod hogy ez a beavatkozósdi nem álhír? Amerikaiak meg soha sehol nem avatkoznak bele más országok választásaiba? Példának okáért a közel-keleten kavarják a szart aminek rengeteg ember esik áldozatul. Ahol valami sérti az érdekeiket tűzzel vassal beavatkoznak, katonákat helyeznek oda, rakétákat telepítenek oda, persze előtte megdolgozzák a politikai vezetést.