• Dante73
    #11
    Azt írtad, természetellenes. Márpedig, ha a természetben van rá példa, nem lehet természetellenes. A többi rosszindulatú fröcsögés. Én nem értem a dolgot, undorít. De ez nem más, csak vélemény. Nekem betegségnek tűnik a dolog, de nem tudok eleget a dologról, (nem is igazán foglalkoztat) így a véleményem az vélemény, a tények pedig maradnak azok, amik. tények.
    Usának nincsen fizetett hacker serege... Ezt hol is írtam? A különbség annyi, hogy nem egy ember irányítja, a saját érdekében, hanem egy kormány, az ország érdekében... Remélem, látod a különbséget? Ugyan ez kínaiaknál meg az eszme védelmét szolgálja. Megint egy kis különbség.
    Usa cégek sem reklámoznak ATV-n, vagy nemrég még Hirtv-n sem... A közvetlen gazdasági érdek sok mindent felülír. Én ezt undorítónak tartom, bár megértem az indokait. Hiszen ha elmennek, egyrészt buknak egy rakat pénzt, másrészt itthon állások szűnnek meg, és vagy nem reklámoznak bizonyos helyeken, (És ahol meg "tanácsos" ott igen) vagy elmennek...

    Csak egy példa. Ki az az amerikai elnök, akinek a jelenlegi terrorista fenyegetést köszönhetjük? Ki volt az, aki a teljesen háttérbe szorult arab szélsőségeseket pénzelte, hogy legyőzze az oroszokat? Elárulom. Ronald Reagan...
    Cserben hagyós Hillary? Nem hallottam róla. Lehet nem is történt meg? Mindenesetre, bár követtem az amcsi elnökválasztásokat szőrmentén, ez a hír valahogy nem jutott el hozzám.
    Nobel és Obama? Akkor ezzel szemben szebb a négyes metró, és Orbán, meg Tarlós esete? Ugyan már....