Tudom, de még úgy is hiányzik belőle egy rakat minden, ami torrentről 2 katt.
Arról már nem is beszélve, hogy az embernek családja van... tök jó, hogy nekem elég az angol sub, de ezek úgy szolgáltatnak idehaza PÉNZÉRT, hogy rengeteg mindenen max angol sub van, hu nincs.
Ha én el akarok adni idehaza egy szaros sprayt, de nincs hozzá semmilyen magyar nyelvű infó, akkor a termékemet nem engedik a piacra, törvényesen semmiképpen sem. Pontosan így lehetne rávenni a netfail féle trógereket, hogy méltóztassanak már lokalizálni a tartalmaikat, különben gtfo.
A Spotify-on nyilván nincs gond, mert senkit nem érdekel a Thriller, meg a Bad magyar felirattal... de a zene az rohadtul más.
Amúgy a Spoti árazása szerintem példaértékű. Lehet, hogy most még csuklanak, meg nem annyira megy a bolt, de egyértelműen ez a megoldás és ez a jövő. Egy jelképes összes rengeteg embertől már nem is annyira jelképes.
További gond a #mocskosapple a szarjaival. Az Apple Music lassan lenyomja a Spotit, mert a birkáknak almás sznobizmus kell, hozzá az Apple meg nyilván ledugja a torkukon a Music-ot. Azért az kibaszott szánalmas lesz, amikor megölik a Spotit és androidon is ez a fertő lesz főleg... ja amúgy most is van, de felfogni se tudom miért akarna épelméjű ember Apple Music appon keresztül zenét hallgatni az androidos telefonján. Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.08.06. 18:20:08