• zetortraktor
    most teljesen hülye vagy vagy tetteted? milyen lista? komolyan azt hiszed, hogy van ilyen film? ember. iq.

és komolyan azt hiszed, hogy ha a hatalomnak nem tetszene egy film es nem akarnák, hogy moziba kerüljön, akkor az moziba kerülne? ember. iq.

ha bármelyikkel nem értesz egyet, mondd, de szerintem ez alapvetés. aki másképp gondolja, nagyon naiv, hisz azzal szerintem mindenki tisztában van, hogy nem sok olyan ország van európában (három, talán?), ahol ilyesmi előfordulhat, a mostani hatalom zseniálisan kontroll alá vonta az ilyen dolgokat, ahogy az a nagykönyvben meg van írva, és ha a hazai sajtó nagy része egyszerűen nem közli le azokat a híreket, amiket nem akar az olvasói tudomására hozni, akkor miért ne sújtana külön terhekkel számára nem tetsző filmeket, ellehetetlenítve azok forgalmazását? simán, egy kis ráhatás a forgalmazóra vagy a mozikra és pipa. a kultúra is fontos a vezetésnek, ld. a színházakba és tévékbe való beleszólás.

de egyébként az, amit írsz, az pont azt mutatja, hogy mîért kurvajó ez a technika, hogy miért ez a jövő, hisz sokakban fel sem merül a távirányítás, mert csak az az üzenet jut el hozzájuk, aminek "szabad".

de szerintem ezzel te is tisztában vagy, hiszen nem véletlenül emlegetnek minket a lengyelekkel. meg nicaraguával és a fülöp szigetekkel. jó társaság:)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2018.08.05. 20:00:42