• cateran
    "másrészt meg, és ez sokkal fontosabb, nem azért megy a hiszti, mert nagyon rossz lett egy karakter, hanem már előzetesen patakkönnyel siratja valaki a filmet és az azzal veszni látszó férfiasságát. igazán meg lehet várni, hogy szar legyen a film, és utána mutogatni. ha meg nem szar, akkor...) (más kérdés, hogy ha szar lesz a film vagy a karakter, akkor sem biztos, hogy férfiként jó lett volna.)"

Nah..tultoljak, az a baj....Peldaul a nyomassuk a "csunya" noket is a filmekben (vagy mondjuk ugy csunyacska....) mert mi az mar, hogy gyonyoru noket akarnak a nezok (akik foleg ferfiak) latni? (extremebb szintr5e emeltek, hogy a foci vb-k vagy altalaban a kozvetitiesek alatt, ne szep noket mutogassanak a szurkoloi taborbol....meg egyszer: a nezok nagy resze ferfi....masreszt, ha nem szep noket mutogatnak, akkor meg az lesz a baj, hisz akkor akit mutatnak az a rendszer szerint nem szep....ehh..)
    Legyen reboot igy, ugy....de csakis nokkel, mert az a trendi..meg legyen comingout es #metoo is, lehetoleg PETA-val megfejelve es izesitesnek kis kisebbsegi nyomulas....SJW-kkel az elen....Masik jo pelda (szerintem) a tultolasra az uj kover szuperhosno, mert ilyen is kell...par eves kepregeny, legyen hat belole film...(Faith a Valiant comicstol.....) Hat ne legyen...lehet, hogy maradi, himsoviniszta, szexista diszno vagyok (az vagyok amugy) de a kepernyon nem akarok kover noket nezni...arra ott a valo vilag.....A kepernyon azt akarom latni, amit az eletben nem vagy ritkan...1 tulsulyos no, minden, csak nem ritka.....Wonder Woman-t akarok latni (itt tennem hozza, hogy Gal Gadot -bar nem tetszett, hogy o kapta a szerepet- jol hozta a figurat es jo kis mozi lett belole...szvsz)

"ma már kevésbé maradi hollywood, ma már be mernek vállalni olyan filmeket is, amik nem a régi ideálok szerint készülnek."

Szoval meg egyszer: nem....tultoljak, hogy kompenzaljanak velt vagy valos serelmeket es ennek koszonhetoen szuletnek olyan szornyszulottek, mint a Last Jedi...

Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.08.06. 12:29:36