• defiant9
    #94
    "Ez annyit takar, hogy míg létezik ember által tekergetett kormány a forgalomban addig az amit te felügyelet nélküli önjáró taxiként határozol meg az nem lesz az."
    Ez a te tévképzeted. A fejlesztő cégek ezt nem így gondolják. Ők azok akik releváns információk alapján nyilatkozzák ezt, míg te vagy az aki a vágyálmaid fogalmazod meg.

    "amelyben azt állítod ha a Gundel étterem az eddigi 12 óra helyett 24 órán át lenne nyitva akkor megduplázná a bevételét. "
    Szalmabáb érvelés megint. Sehol nem állítottam ilyet. Ott csúsztatsz leginkább hogy a Gundel étterem nem 7/24 -ben működik, ellenben a taxival, vagy egy autógyárral. Mondanám hogy a olvasgass utána a "megtérülési ráta" közgazdasági fogalomnak, de ez neked már láthatóan magas lenne. A lényeg az hogy ez nem kitaláció, ugyanúgy működik a Gundel étterem beruházásaira is mint a fuvarozásira. Az hogy így kevered ide a keresletet azzal csak a saját szegénységi bizonyítványod állítod ki.

    Gyakorlatilag minden témából kihátráltál, főleg az alaptéma az árkartell esetén. A vitát elvesztetted, mindezt nem elegánsan hanem kisstílű sunnyogós gerinctelen stílusban. Ezen szerintem gondolkozz el, hátha annyi haszna volt az egésznek hogy a vitakultúrád elmozdul a béka segge szint alól (kétlem).