• defiant9
    "A taxit nem 24 óránként kell kitakarítani ahogyan te azt képzeled"
    Ismét csak egy megoldott problémáról bizonygatod hogy nem megoldható. A car sharing flották takarítása is megoldott. Ha olyan szennyeződés keletkezik ami azonnali takarítást igényel(hányás pl) akkor ezt app-on keresztül lehet jelezni, az önvezető autó elmegy a telephelyre, elvégzik a takarítást, a költséget pedig kiszámlázzák a károkozó utasnak.

"Nem tudod feldolgozni, hogy van olyan dolog amihez nem értesz?"
    Kettőnk közül nem én vagyok aki a sok sületlenség összehordása után inkább elsunnyogott, ahelyett hogy elismerte volna hogy tévedett. Hosszú sora már a témáknak ahol csak füled-farkad behúzva elkullogtál.

"Te azt képzeled, hogy a taxisok adtak fejenként egy ezrest OV-nak"
    Nem hiszem hogy így működik. Ismét csak arra futotta a 'tehetségedből", hogy kitaláltál valamit, majd kifigurázod hogy ezt én gondolom. Megmutatom te mit csinálsz:
    "Te tényleg azt hiszed hogy egy taxis el tudna vezetni egy repülőgépet? Minden taxis ennyire egoista beképzelt?"
    Ezt úgy hívják szalmabáb érvelés. Nem tudsz a valós állításokra reagálni, ezért összetákolsz olyat amire tudsz. a HSZ-ed nagy része már ilyen!!!

"Hát ennek ellenkezőjét állítottad te az elején"
    Idézd be mit állítottam és mi annak az ellenkezője Én mindvégig tisztában voltam vele hogy jellemzően EV-k vezetik/vezették ezeket a járnűveket, egy olyan állításom volt ami ezt cáfolta volna. Én azonban azzal is tisztában voltam hogy emellett van alkalmazotti modell is, amit te viszont kategorikusan tagadtál. Aztán amikor szembesítve lettél hogy van, akkor megint csak elsunnyogni tudtál ahelyett hogy beismerted volna a tévedésed.

"Ezeknek a modelleknek mindegy mennyi az ár"
    Nincs olyan üzleti alapú modell aminek mindegy hogy mennyi az ár. A piac nagyságát, abból való részesedést, elérhető bevételt mind befolyásolja a végfelhasználói ár. Számszerű példán persze megpróbálhatod bebizonyítani nonszensze állításod, de várhatóan erre sem leszel képes.

"Ha jól sejtem neked sejtelmed sincs mekkora különbség AI fejlesztés terén van aközött, hogy"
    "Jól tippelek, hogy te ezeket egy kalap alá veszed? "
    Rosszul tippelsz. Próbálj meg a tényleges állításaimra reagálni, ne kitalálni helyettem valamit és megpróbálni úgy beállítani hogy ekkor én ezt meg azt gondolom. Mi a helyzet pl. Szófia/Pozsonnyal? Hogyhogy árkartell nélkül is szállítanak utasokat?

"Én nem azt hiszem, én tudom"
    Rendben. Mond el kérlek honnan tudod hogy az Uber nem képes kicserélni 4 gumit a saját tulajdonbú járművein.

"Hol van az évek óta tevékenykedő 60 milliárdos ubernek saját autóparkja?"
    "Az uber eddig nem vásárolt autógumit, innentől kezdve pedig kell"
    Ugye az igeidőkkel legalább tisztában vagy? Arról beszéltünk hogy mi lesz majd ha az Ubernek lesz önvezető flottája: Jelen állás szerint nincs még LVL4 önvezető liszensz sem kiadva, ezért nincs önvezető flottája senkinek. Teszt flottájuk azonban van, és úgy általában a flották karbantartása(kerékcsere) már egy régesrég megoldott problémakör, nincs rá szükség taxisokra, akinek ez a főállású munkája azt várhatóan jobban látja el a feladatát.

Az önvezető fuvarozás <> Uber. A google ugyanezen piac felé kacsingat. Google spinoff orders 62,000 Chrysler Pacifica minivans
    Meg fogják írni a saját APP-jukat, és az Uber versenytársai lesznek. Jelenleg még versenyben állnak az elsőségért.