• camper
    #63
    "Eddig hányszor csökkent?"
    Egyszer sem.

    "A cigaretta rossz példa,"
    A cigaretta nem rossz példa, anno az átlagosan 200Ft-os cigarettát könnyedén vehetted 1000Ft-ért, mig ezt le nem állították.

    "A cégek proftija kapcsán mi ez a nagy csend?"
    Eddig félig-meddig viccből kérdezgettem, hogy nincs ott valaki aki ezt elmagyarázná neked...? De már komolyan, nincs ott egy gimnazista melletted aki ezt megérteti veled?
    Azok a számok amiket te itt másolgatsz az nem az utasoktól származó bevétel, azon egyszerű oknál fogva mert a Főtaxi (és a többi) nem az utasokból él, nekik ebből származó bevételük nincsen.
    Minél nagyobbak azok a számok amiket ide másolgatsz annál jobban igazolsz engem, miközben saját magad szeretnéd igazolni, de még azt sem érted milyen számokat másolsz.

    "Ha nem kell a benzin 500 Ft-ért akkor nem veszed meg és kész. OK? Felteszem 3x is a kérdést"
    Azért kijelenthetjük, hogy te nem vagy egy közgazdasági szaki, jól sejtem?
    Boldogan fizetek - én és minde más taxis is - 400Ft helyett 500Ft-ot a benzinért, ha ez az ára annak, hogy taxis lehessek. Feltételezem ennek egyenes következménye, hogy a jelenlegi fizetnivalókat nem kell fizetnem, ugye? Már jeleztem, hogy ezzel feleslegese köröket futsz, hisz megfizettetik velem azt hogy én taxi üzemmódban tekergek a városban.
    Tehát 500Ft-os üzemeanyag? Boldogan. Ebből is kirajzolódik mennyire sejtelmed nincs erről az egészről és hogy semmi mást nem csinálsz mint tényként tálalsz dolgokat, amik nem tények, igazából te igy tudod elképzelni.
    Csak hogy kezdj közeledni a valóság talajához azt ajánlom kezdő lépésként állítsd át a
    a biztosítási kalkulátorban a saját autódat taxi üzemmódra, aztán pislogj.
    Már csak maga ez többe van mint az általad felhozott 500Ft-os üzemeanyagár és ez még csak egy a sokból. Hol élsz te, honnan tájékozodsz, a blikk magazinból?

    "a magyar agymosott balkánon csak korlátosan"
    Ezt a megjegyzésed nem minősíteném, mert akkor olyan irányba menne el ez a vita ami nekem nem célom. Megjegyzésként csak annyit, hogy mindenki mást lemínősíteni a környezetemben a gyenge emberek sajátja. Igy próbálnak poziciót szerezni, mely más módon eddig nekik nem sikerült. Sőt, ha a jelenlegi legokosabb embert minősítem le aki a porondon szerepel az mindjárt azt is jelenti, hogy én még a legokosabbnál is okosabb vagyok, tehát én vagyok a legokosabb.
    Ez alapvető pszichológia és épp azzal egyenértékű szint mint mikor a gyermek eltakarja a szemét azt gondolva, ha ő nem lát senkit akkor őt sem látják. Épp ilyen gyermeki, átlátszó és nevetséges a te gondolatmeneted. Ne szépítsük, ez konkétan nem több mint egy infantilis gondolatvilág.
    Gyurcsány Ferenc is azzal indokolta magát a tömegnek, hogy ha ő hatalomra kerül akkor lesz újra uber. Néztem a tévében és nem hittem el, hogy erről beszél az ember. Pedig de.
    De nem folytatom, nem akarom ezt átvinni politikába, annak ellenére nem, hogy te jól érzékelhetően már párszor megpróbáltad.

    "Majd meglátod hogy mit is jelent egy olyan helyettesítő termék ami elvisz A pontból B-be"
    Csakhogy itt nem A pontból B-be, hanem A-ból bárhová kell elvigyen.
    Sőt, még pontosabban fogalmazva bármelyen pontból bármelyik pontba. Azért emelem ezt ki, mert ez a taxi. Ha ebben is vitába akarsz velem szállni, azt javaslom már igy jó előre, hogy ne tedd, ugyanis ebben a vitában (is) alulmaradsz.

    De hogy ne fussunk felesleges köröket legyen a belépőd ebbe a vitába, hogy a lent linkelt videóban meghatározod ki a hibás. Ha ez megy akkor van értelme folytatni az ezzel kapcsolatos csevejt, sajnos addig mig ez nem megy nincs.

    https://www.youtube.com/watch?v=_47utWAoupo
    Utoljára szerkesztette: camper, 2018.08.22. 14:56:18