• defiant9
    "Bocsánat, de én már nagyon régóta annyiért tankolok amennyiért egy svájci, igy ez az első olvastra nagyon szimpatikusnak tűnő gazdasági evoluciós elméleted alapjaiban dőlt össze."
    Ugyan miért? Én nem azt mondtam hogy annyiért fogsz a tankolni. Azt mondom hogy mindenki a versenypiacon szerezheti be a benzin, de te nem, neked 500 Ft lesz. A +100 Ft-ot pedig megkapja a kutas, illetve a kutat üzemeltető nyereségét növeli. OK?
    Svájc nem része az EU-nak, itt nem alap a munkaerő szabad áramlása irányelv. Nem igazán értem minek kevered ide. Nyilván nincsenek valós érveid amit maszatolással próbálsz leplezni. Tehát járjon-e a benzinkutasnak is a fix magas literár a hogy a taxisnak is fix magas kilométer ár?

Felhívnám ismételten a figyelmedet a lényegről nem vagy hajlandó beszélni az árkartell miértjének szükségességéről. Ahogy már mondtam, ameddig ezt nem tisztáztad addig a vitát elvesztetted, mivel a lényeg az hogy árverseny legyen. Csak mellébeszélést produkálsz folyamatosan.

Tudod, mit láttam ma. Egy kék buszt amire az volt matricázva hogy sofőröket keres a BKV. Jelentkezel, kötnek veled tanulmányi szerződést, kitanítanak, a végén pedig alkalmazott lehetsz aki a minimálbér sokszorosát keresi meg. No, tetszik? Biztos munkahelynek tűnik. Vagy ez már túl kemény munka lenne az elkényelmesedett taxis uraságnak?