• defiant9
    #138
    "A felszíni struktúrák semmisülnek meg, amelyek elmondhatnák, hogy hogy is hat rájuk az űr. "
    Az űr a te elképzelésed szerint úgy hat rájuk hogy mára már nem létezhetnek csak vaspor formájában. Az hogy léteznek önmagában ellentmond az elméletednek.

    "Én leírtam az eddigi tapasztalatokból, ami szerintem valószínű, te meg 150 hsz-en keresztül gyak egy fényképet követelsz a jövőből."
    Ha csak azt mondod hogy szerinted valószínű az OK, ha azt mondod hogy emögé tettél valami koherens koncepciót az nincs így.

    "Mert megértetted volna a levezetést?"
    Megértettem volna ha elmondod hogy 1cm3 vas hány atomot tartalmaz, ezt hány darab proton találja el, milyen energiával, mennyi akad el bennük és keletkezik hidrogén, mennyi hidrogén porlaszt szét egy ekkora vasdarabot. Ez lett volna az alap. Akár még számítás sem kell, csak ami érzésre korrelál a valósággal, ami alapján erre a következtetésre jutottál.
    A kozmológiai összefüggések pedig relevánsak, az hogy mennyi vas meteor honnan is került a naprendszerünkbe és ez milyen proton sugárzással mennyi hidrogént állít elő olyan hatások amik az alapkérdés megválaszolásának sarokkövei. Ez a mindent relatíve intenzíven szétbomlasztó sugárzás pedig kifejezetten nem korrelál vele.