"Továbbra is azt mondom, hogy nem tudjuk milyen állapotban van, és a rádióján kívül már szinte mindent kikapcsoltak. Ezzel mit akarsz vitatkozni. Te se tudod, én sem, a dörmögődömötörnek nyilatkozó NASA PR szakember sem. Azt tudjuk, hogy a visszahozott műholdjaink, űrkorróziónak/eróziónak kitett mintáink milyen állapotban vannak, plusz a földi kísérletek, azok meg az én feltevésemet bizonyítják. Ennyi."
GOTO 10
"Miért semmisülne meg? Veszít tömeget, szét is törhet, a fém meteoritok többsége kicsi akkor is amikor belép a légkörbe és akkor is amikor eléri a felszínt."
Gondolom, mert ha 30 km/sec sebességgel belép a légkörbe felhevül kicsit. A felszíni struktúrák semmisülnek meg, amelyek elmondhatnák, hogy hogy is hat rájuk az űr. Amit tudunk arra csak a saját visszahozott eszközeink, meg a földi kísérletek vannak.
"A konklúzió helyesen tehát az hogy: Nem tudod bizonyítani azt amit biztosra állítasz"
LOL mi az hogy nem tudom bizonyítani, mi a francot kéne bizonyítanom, meg hogyan is? Én leírtam az eddigi tapasztalatokból, ami szerintem valószínű, te meg 150 hsz-en keresztül gyak egy fényképet követelsz a jövőből. Bocs, de szerintem itt még nem tart a tudomány. ;)
"A tanulság pedig az hogy ne dobj be hasraütés évszám adatokat ha ezek mögött nincs valamiféle levezetés. Nem vagy akkora kozmológus hogy ezt hitelesen megtehesd." Mert megértetted volna a levezetést? Amikor egy általam összedobott áltisk fizikai példára sem tudod eldönteni, hogy igaz, vagy hamis, mert nem is ellenőrizted!
Hogy a vérvörös faxomba jön ide a kozmológia, ember, megint úgy használsz szavakat, hogy halványlila segédfogalmad sincs arról, hogy mit jelent?!