• defiant9
    #126
    [i]"Tehát akkor fél év alatt minden fém az űrben felhólyagosodik?"
    "Valszeg igen."[i]
    Szorozd meg akkor 80-al, a Voyager már nem működhetne ha ilyen intenzív hatás lenne, valójában még van pár év a végső kommunikációs lehetőségig.

    "Max kérdés, hogy a H2 mozgása során szeret összefolyni, de ettől nem lesz kisebb az általa végzett roncsolás"
    Csak H. Teljesen más az a makró hatás amikor egy nagy nyomású buborék feszíti szét az anyagot és más amikor egy atom feszíti meg a rácsszerkezet mikro szinten.

    Az egész lényege ez:
    "Nyilván nem vagyunk szakemberek"

    Hiába is a beidézett táblázat, ezekből nem lehet egyértelműen megmondani hogy mi lesz millió év múlva, láthatóan te sem tudod. Ezért is mondtam hogy e mögé ugyan el lehet bújni hogy persze ott le van írva az amit mondok, de valójában mégsincs.
    Egy csomó vas meteorit is van, amik milliárd éves időtávban és széles mérettartományban léteznek, mégsem porlasztotta szét őket a kozmikus sugárzás. Ezért mondom hogy sokkal valószínűbb hogy az a helyes amit az űrkutatással hivatásszerűen foglalkozók mondanak, vagy ami a gyakorlati példákból következik, mint az amit Te egy táblázatra mutogatva mondasz anélkül hogy konkrétan rá le tudnád vezetni hogy mely adat alapján milyen eredmény is az amit kijön.
    Utoljára szerkesztette: defiant9, 2018.08.15. 16:00:56