• defiant9
    #120
    "tudom én vagyok a gyökér, de tulajdonképpen mi a francot jelent?"
    Azt jelenti hogy egy olyan állítást tulajdonítsz nekem "Akkor ezekszerint..." ami nem konzisztens az én állításaimmal. A szalmabábot aztán könnyen lehet püfölni mert gyenge.

    "De ez had ne az én hibám legyen már."
    A hiba az hogy külső hivatkozást olyan aspektusban használtok hogy "ott minden le van írva amit mondok, csak meg kell nézni".

    "Valszeg egy olyan embert kérdeztek"
    Valszeg? Miért is valószínű az hogy egy űrkutatási szakember nem gondolt arra amit te itt csípőből előadsz?
    "De ez nem jelenti azt, hogy egy másik szakember, egy mérnök, aki meg a szerkezet állapotáról tudna, hogy ő ugyan ezt nyilatkozta volna."
    A holdjárónál és a lábnyomnál sincs semmiféle pálya. A voyager pályája is olyan ahol statisztikailag rendkívül kicsi az esélye hogy olyan közegbe kerüljön (pl. egy naprendszer) ami jelentős hatást gyakorolna rá. Tehát ezzel nem számoltak, de nem is láttak olyan okot ami miatt szükségeszűen egy kör megtétele előtt megsemmisülne a szerkezet. Ez esetben leírhatta volna hogy egy kört 225 millió év alatt tenne meg de a kozmikus sugárzás miatt 5 millió év múlva porrá válik. Tudod populárisan is meg lehet ez fogalmazni.

    "a megfogalmazásodból, szóhasználatodból kitűnik"
    Hát ez überLOL.
    Nézzük mit is írtál az annihilációra:
    "Pontosítsunk, annihilációnak azt nevezzük, amikor ellentétes elektromos töltésű, tömeggel rendelkező részecskék reakciójából nyugalmi tömeggel nem rendelkező fotonok keletkeznek, ezzel az anyag és az antianyag (pron+antiproton) reakciójánál találkozunk."
    1. Neutron-antineutron esetén nem ellentétes töltésű részecskék találkoznak
    2. Tehát fotonok keletkeznek. Ugyan nagy energiájú proton annihiláció esetén rengeteg más is keletkezik. Így ez szerinted nem is annihiláció.
    3. Tehát proton+antriproton. Vagyis elektron és pozitron esetén sem történik annihiláció.
    Csak ebben az egy mondatodban 3 ordas hiba van, vagyis nyugodtan leszállhatsz a magas lóról, vagy amin épp ülsz.

    "Keresd meg a táblázatot, nézegesd a képeket a roncsolt felületről,"
    Tehát végülis elmondhatjuk hogy semmiféle számszerűsíthető összefüggésre nem tudsz rámutatni. Pontosan az történik amit mondtam. Belinkelgetünk mindenfélét, de nem merünk semmit erre alapozva állítani, mert tudjuk hogy az már meghaladja a képességeinket. Neked is azt tudom mondani motiváció gyanánt hogy vedd úgy hogy végigolvastam és szerintem az ott leírtak nem bizonyítják hogy a hidrogén megsemmisít egy több tonnás űrszerkezetet. Tehát tulajdonképpen magadat cáfolod a link-el:)