• NEXUS6
    #119
    "Szalmabáb gyártás ismét,..."
    Bocs de folyamatosan mondod ezt a kifejezést, tudom én vagyok a gyökér, de tulajdonképpen mi a francot jelent?

    "...nem 30-40 oldal volt. Illetve ez az amit elvárok tőled, vagy attól aki beidéz valamit, emeld ki a releváns adatot. Amit nem csak nekem hanem mindenki másnak is szánsz aki olvassa a topic-ot."
    Jogos, tényleg nem, mert láthatólagh az érintett témában az alapfogalmakkal sem vagy tisztában. De ez had ne az én hibám legyen már.

    "Szánalmasan gyenge kísérlet. Ha azt mondja valaki közérthetően hogy több millió évig fennmarad, akkor nem 'elnagyoltan' mit mondana? 10 ezer évig sem marad fenn? Ezt pont ugyanúgy elmondhatta közérthetően is, csak más számot kell közölnie."
    Valszeg egy olyan embert kérdeztek, aki a pályáról tud érdemben nyilatkozni. De ez nem jelenti azt, hogy egy másik szakember, egy mérnök, aki meg a szerkezet állapotáról tudna, hogy ő ugyan ezt nyilatkozta volna. Te mint abszolút outsider meg belelátod, hogy de igen.

    "A részecskék megsemmisülnek, ez a lényeg. Te pedig azon lovagolsz hogy ezt a megsemmisülést nem lehet annihilációnak hívni mert azt csak az antirészecske ütközésnél használjuk. Igazad van, de ez akkor is csak trollkodás. A mondandó lényegén nem változtat."
    Ne, kérlek ne! Szerintem itt hagyd abba, a megfogalmazásodból, szóhasználatodból kitűnik, hogy láthatólag marhára nem vagy tisztában azzal, hogy vannak megmaradási tételek, hogy a részecskék különböző "töltései", kvantumállapotai, hogy maradnak meg, vagy alakulnak egymásba. Szal javasolnám, hogy olvass el legalább egy kvantufizikai alapművet, ismeretterjesztő is jó lesz, aztán gyere vissza és akkor tudjuk ezt érdemben folytatni, mert addig sajna csak trollkodás amit művelsz.

    "Tudod mit. Előbb mond el a lényegét."
    Figyu ott van a cikkben egy kiba érthető táblázat, benne van, hogy mennyi ideig, milyen fluxussal sugározták a fémfóliát, és annak statisztikaiilag milyen átlagos következménye volt. Keresd meg a táblázatot, nézegesd a képeket a roncsolt felületről, aztán, ha túl vagy rajta gyere vissza, de fejezd abba ezt a trollkodást. Köszi.