• defiant9
    "Szuper!!! Akkor ezekszerint 5 millió év múlva szerinted se marad semmi mesterségesnek detektálható belőle! "
    Szalmabáb gyártás ismét. Szerintem nem fogja ilyen időtávban szétporlasztani a kozmikus sugárzás. Én csak azt mondtam hogy ekkora porkupac nem is maradna egyben.

"ár 30-40 oldalas anyagnak a gyors lényegi áttekintése már nem szabadna, hogy kihívást jelentsen."
    Szalmabáb gyártás ismét, nem 30-40 oldal volt. Illetve ez az amit elvárok tőled, vagy attól aki beidéz valamit, emeld ki a releváns adatot. Amit nem csak nekem hanem mindenki másnak is szánsz aki olvassa a topic-ot.

"általános egyszerűsített, ismeretterjesztő jellegű, befogadó várható csökkent megértése miatt elnagyolt info csomag."
    Szánalmasan gyenge kísérlet. Ha azt mondja valaki közérthetően hogy több millió évig fennmarad, akkor nem 'elnagyoltan' mit mondana? 10 ezer évig sem marad fenn? Ezt pont ugyanúgy elmondhatta közérthetően is, csak más számot kell közölnie.

"Igazad van hagyjuk, de akkor minek dobálózol olyan szakszavakkal, amelyek jelentését ezekszerint nem ismered."
    A jó troll onnan ismerszik meg hogyha nem tud másba belekötni akkor belemegy a szavak jelentésébe. A részecskék megsemmisülnek, ez a lényeg. Te pedig azon lovagolsz hogy ezt a megsemmisülést nem lehet annihilációnak hívni mert azt csak az antirészecske ütközésnél használjuk. Igazad van, de ez akkor is csak trollkodás. A mondandó lényegén nem változtat.

"Gúgli;)"
    Tudod mit. Előbb mond el a lényegét. Te nyilván végigolvastad/elemzted. Mi az amit elmond az írás nekünk. Ne csak beidézgess hanem mond el hogy miért is idézed be. Segítek. Pl:
    Azt állítom hogy egy egy x átmérőjű szerkezeti acél rúd x idő alatt szétesik a blistering hatás miatt.
    Ezt az alapján állítom hogy az alábbi linket található x anyag, y proton energia fluxus, z idő alatti hatásvizsgálatának ezen eredménye alapján az űrben lévő x,y,z paraméterekkel alkalmazható.
    Enélkül ugyanott vagy mint eddig. Mutatsz egy jelenséget, de nem mutatod meg annak effektív hatását. A szorzatnak nincs semmilyen eredménye ha #HIÁNYZIK egy tényező.