• NEXUS6
    #112
    "Az űrben keringő 5 tonna fém+egyéb anyagot tartalmazó porhalmot képzeljek el?"
    Ja, kb, ahogy már 5000X leírtam
    GOTO 10

    "Nem igazán. Mivel a túllépés azt jelenté hogy készít valaki egy egzakt szimulációt a rendszer főbb tényezőiről és ezt lefuttatja. Ilyet senki nem csinál. Én azt az utat választottam hogy olyanok véleményére adok akik ezen a területen tevékenykednek. "
    Nem úgy tűnik, ha belinkelünk egy cikket, ami segíthetne neked, úgy tűnik simán ignorálod, de inkább csak nem érted.

    "Tehát egy szorzatot eredményére vagyunk kíváncsiak ti csak az egyik tagját ismeritek, én pedig a megtippelt eredményeket."
    Hát ilyen szorzat valszeg nincs és nem is lehet. A legtöbb anyag valós hosszútávú viselkedéét még csak most kuitatják, a belinkelt kísérletek szerint az ember alkotta eszközök várható élettartama messze nem ott van, mint pár ismeretterjesztő cikk leszűkítve a dolgokat kijelenti.

    "Én arról beszélek hogy valaki pénzt akar keresni fegyver gyártásból(vannak ilyenek páran), akiknek ez a terület egy új piaci lehetőség, csak ki kell ügyeskedni(lobbizni) hogy legyen rá megrendelés. Ez egy folyamat, aminek a mostani lehet a már nem is első állomása."
    Szerintem tarts rövidebb szünetet két sztártrek sorozat között, rengeteget fog segíteni, hogy visszagyere a realitás talajára.

    "Én tisztában vagyok, csak te akinek érzései vannak, nem pedig a leírt szavakat értelmezi. A "vége felé" szerinted mit jelent szerintem?"
    Detto, akkor most sci-fizünk, vagy megpróbálunk valami reális számvetést csinálni? Azt hittem a kozmikus sugárzásról beszélsz, de ezexerint közben elkanyarodtál valami natgeós kozmológiai műsor felé.

    "Attól szakszó hogy használják a szakirodalomban szakirodalomban.
    A buta troll pedig az aki mást már nem találva ebbe is megpróbál belekötni."

    Szupcsi találtál 2 cikket, ami adott jelenségel foglalkozóan tartalmazza ezt a szót, hajá, szerintem mondjuk a gúgli több herripotteres cikket lökött ki ezzel a szóval, mint részecskefizikával foglalkozót! XD
    Az ne foglalkoztasson, hogy a kozmikus sugárzásnak csak töredéke antiproton, szal adott jelenség nem szignifikáns.

    "Szerinted. Valójában annak függvényében hogy mit mivel milyen energián sugárzol be annak megfelelő diszlokációs minta alakul ki."
    Bocs de nem találom, beszúrnád szó szerint, ahol a 200 nanométer van? Köszi!

    Amúgy a blisteringes cikket elolvastad?
    Pár hetes besugárzás után mikrométeres hólyagok, sérülések vannak az alumínium felületén. Szerinted? ;)