• Tinman #12
    Hogy jött elő? ^^ Az ingyenesekben az edzéstervek fizetős kategória, pontosabban a prémiumhoz jár. Edzésterv nélkül mi a futás célja? Időelbaszás? Még az egészségmegőrzéshez is erősen ajánlott edzéstervet tolni, nem csak kimenni napi 30 percre, aztán lesz ami lesz. A terhelést változtatni kell, kellene regenerálós futások, intervallumos edzések, dombozások, stb. Persze ezt 8 év után elvileg te is nagyon jól tudod.

    Engem az edzéstervek húztak föl szó szerint a nulláról arra a szintre amin most vagyok. Az edzéstervek pontosan annyira fontosak, mint a pulzusmérés. Már pedig utóbbi esetben hangutasításokat a free appok nem akaródznak tolni, csak a prémium verziók. Ez meg azért fontos egy kezdőnek, mert a kezdők mindig túl gyorsan futnak a szintjükhöz képest, túl magas pulzustartományban, így borítékolható, hogy előbb-utóbb lesérülnek.

    Ismétlem soha nem használtam challenge-t, az értelmét se látom, edzésterv mellett.

    Az a vicces, hogy a Polar/Strava vackait bevéded, közben Garmint használsz azért te is. Vajh miért :-D

    Eleve olyan cipőt vettem, ami terepre, aszfaltra is jó... 1200 km után szoktam őket félretenni és max ilyen otthoni melós cipőnek használni. Nyilván 2 méteres sárba nem futok, annak sok köze amúgy sincs a futáshoz.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.11. 11:10:46