• Meridian
    De ez csak a 2F-el kapcsolatos... anno amikor 2002-ben melóhelyet akartam váltani, betévedtem hozzájuk, mint esetleges ügynöknek (nem tudtam pontosan mit hirdettek meg, érdeklődtem). Oszt elmondták, hogy házhoz kijáró ügynöknek kell lenni vagy callcenteres telefonálgatónak, és elmondták, hogy 20-ból ha egy címre ki lehet menni az már jónak számít... ami ijesztő volt, hogy csak egy ideig biztosítanak címeket, utána keresgélj magadnak, á'lá piramisjátékszerűen... mivel én nem ezt kerestem, azonnal ott is hagytam őket. Később olvasgattam ezeket a horror sztorikat.

Volt még hasonló, pl internettudakozo.hu vagy mi... az is valami hasonló. A vezér és tulaj, aki egy lakótelepi lakásban kezdte, egy igazi nagy vérszívó köcsög volt. Ezt abból fel lehetett mérni, ahogyan előadta magát abban a 30 percben, amikor csoportos állásinterviewra elmentem hozzájuk...

De a greenfox és tsai szvsz nem ilyenek. Közös érdekeltségük vannak a partnereikkel és a diákokkal is hogy jók legyenek, megfeleljenek, ők gyakorlatilag "emberkereskedők". Munkaerőközvetítők, csak annyiban tolják meg hogy nem csak keresgélnek, hanem előbb felpolírozzák azt és úgy adják el sokkal többért mint egyébként... szvsz ez jó dolog.

Én azt hiányolom hogy az érdekelt felek nem sokat mondanak el nyilvánosan, csak a saját weboldalaikon reklámozzák magukat. pl nem sokat tudunk valós visszajelzésekről cégek részéről, ahol végül ilyen delikvenseket alkalmaztak. Hoyg váltak be, stb stb...