• zetortraktor
    #4
    "CSAK folytatásfilmek vannak már szinte, nemigen van választék,"

    Ahogy azt a tipikus fogyasztó hiszi. És ez határtalan marhaság, de mivel a mekigeneráció így gondolkodik, hogy csak az létezik, amit lát, és csak odanéz, ahol a folytatásfilmeket reklámozzák, ezért persze, hogy csak azt fogja látni. Gondolom, nem foglak meglepni, ha az mondom, hogy a filmek többsége nem folytatás. Júliusban lesz 10 nem folytatás és 4 folytatás itthon.

    Szerintem te arra célzol, hogy a naaaagy hooooolivúúúdi popkóóóóóón filmek sokszor folytatások - igen. azok. azért, mert amikor még nem voltak folytatások sikeresek lettek, de miért kéne mindig hollywoodot bámulni? Ott van múlt hétről a Nem vagyok sorozatgyilkos, milyen állat volt már! A Kszi, Simon is nagyon jó, amilyen ütődött vagyok, még a Felelsz vagy mersz is bejött, mert alig van slasher a mozikban. Egyik sem folytatás.

    Nincs egyébként semmi baj a folytatásokkal. Mármint a nézésükkel. A Sicario nekem sem jött be, a folytatása cserébe egy kemény akciófilm, az tök jó lett (sosem értettem az idióta logikát, miszerint "az első sem jött be" - itt nem hiszem, hogy össze lehetne hasonlítani Az érkezés rendezőjének a stílusát a Gomorra rendezőjének stílusával)