• Tetsuo
  #172
  Az anyagi világban is kénytelenek vagyunk létezni, mert az öngyilkosság bűn. Márpedig az egész anyagi lét korrupt és egyre romlottabb - ezt mondják a vallások, erre utaltam.
  Én nem vagyok szent ember, távol állok attól. :) Éppen azt írtam, bár lehet, hogy nem ide, hogy ma, ebben a környezetben nem is lehetséges már "szent ember", vagy igazi, "királynak" illő.

  Hogy hogyan imádkozom, "meditálok", művelem magam, tanulok, sportolok, segítek másoknak, illetve mik a hibáim, miben szeretnék változni... az nem rád és rebekakocsisra tartozik. Én is elmondtam már ezt párszor.
  Érdekes, hogy az "érveid" mellé (a félreértelmezésen, a mellébeszélésen és a szűk látókörűségen túl) a személyeskedést meg a gúnyolódást is fel kell sorakoztatni.
  Én mikor kezdtem el firtatni, hogy te milyen tv-sorozatokon nőttél fel vagy rebekakocsis milyen hasbara-tanfolyamokon szocializálódott? Engem ez nem érdekel és nem is ezzel érvelek, hanem a véleményemet leírom a vallásokról. Ugyanazt írnám II. Erzsébetnek is, ha vele folyna ez a vita. :D

  Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2018.07.24. 23:30:39