• TokraFan
    #170
    "használod az álltalad oly mértékben szidott társadalom vívmányait, melyek az áhítottban nyomokban sem lennének, még belefér?"

    Persze, hogy belefér, hiszen használja...Pedig szájtépés helyett éppen úgy tudna elöljárni és példát mutatni, ha minden "romlott dolgot" eldoban, és csak a vallásának az istenének élne, kézi erővel teremtené elő a napi betevőt a saját kis földdarabján (persze sziguróan gépek használata nélkül), orvos helyett javasasszonyhoz menne ha fáj valamije, autó helyett csak gyalogosan (kerékpár sem ér, az is a tudomány terméke), TV, rádió, újság, internetet el kéne dobnia, de még egy szemüveget sem szabadna hordania, mert amögött is elképesztő gyártástechnológia áll ma már...satöbbi...Szóval mutathatna példát, de ő fél a legjobban attól az állítólagos paradicsomi élettől, amiben semmi materializmus nincsen, lemondni a kényelemről ő sem fog. Nálam éppen emiatt hiteltelen teljesen az egész kotyvalék amit előad. Mert képmutatás ez is, mint általában minden ami a hívőkhöz kapcsolódik.

    Pedig tisztáztuk azt is, hogy a demokráciában mindezt simán megtehetné! Ki akadályozza meg? (egy bizonyos pontog persze, mert volt már hazánkban is ilyen közösség akik jurtákban éltek, csak a nagy természetességben olyan szinten piszkítottak maguk köré, hogy az már komoly népegészségügyi veszélyeket hordozott magában, konkrétan úsztak a sz*rban, mert minek a modern higiénia ugyebár...)

    Egyébként az általad feltett kérdést, személy szerint én is már legalább 15-ször neki szegeztem. Értelme mondjuk nem sok van, jellemzően válasz nélkül marad. .