• Skylake
    #3
    Alapvető biztonsági tényezők feladása a túlkényelmesítés érdekében. Tényleg kib*szott fárasztó, ha az autóhoz van egy dedikált fizikai és / vagy elektronikus azonosító eszköz. Nem, erre nincs szükség. Innentől ha feljbecsapom a baromarcút, akkor nem csak a telójához, plusz a rajta lévő dolgokhoz férek hozzá, hanem vihetem a kocsiját is. Tiszta sor, a hülyének is megéri.

    Érdekes kérdés, ha mondjuk szervízben kell hagyni az autót, akkor gondolom a naggggyonművelt, és kifinomult onlineparaszt nem a telóját fogja Karcsi bá' olajos kezébe odaadni, hanem előveszi a naggyon elavult slusszkulcsot, ugye? Hú b*zmeg, akkor mégis szükség van arra is! Másik evidens dolog, amit a kolléga említett, mi van akkor, ha a Szent Mobiltelefon, az Élet Középpontja, a Szentháromság (Facebook, Messenger, Gmail) Edénye netán lemerül a g*cibe? Akkor megint elő kell halászni azt a szájbak*rt slusszkulcsot. Tekintettel arra, hogy a baromarcúak bele vannak fordulva minden szabad percben a párhuzamos (mű)valóságba, a lemerülés borzasztó esete előfordul gyakran (lásd. powerbank-ok piaca), tehát, ha nincs áram, akkor nem tudja a nagyonfejlett p*csáját továbbvonszolni az autóval. Tiszta sor.

    Nagy piaca lesz a jelerősítőknek, autóellopási előadó tevékenységet végzők részéről. Tehát az onlineparaszt fészbúkozik a kéróban, némi jelerősítéssel elérhető, hogy az autó rendszere beszopja, hogy a baromarcú a kocsiban ül. Innentől már lehet továbbhaladni ellopásügyileg. Nem kell bemenni a kecóba a kulcsért, amikor az állatja valami fesztiválon fehértelefonozást megelőzően szelfizget. Tiszta sor.