• defiant9
    #247
    "260-at adnám meg küszöbnek"
    Gondolom ez SRT érték, bár ezt illett volna leírni. Valóságban ez a kevésbé releváns mert egy fékezési vagy kormányzási reakcióidő ennek sokszorosa itt, mindenképp másodpercen felüli.
    A Choice Reaction Time(CRT) érték még mindig sokkal jobb mint a valós vezetéskor fellépő késleltetések, de azért jóval közelebb van ehhez.

    Az élekor előrelhaladtával a SRT 15%-al romlík míg a CRT 25%-al.
    De természetesen a motorikus SRT egy mérhető paraméter, ha te ezt szeretnéd használni azzal együtt hogy egy jól látható torzítást viszel a rendszerbe akkor legyen ez.
    A 260-as SRT-vel a népesség 15%-át azonnal kitiltanád a forgalomból.
    Míg az 50 mg véralkohol(BAC) szint 5% -al rontja a választásos reakció idő értéket.
    Tehát a népesség nagy része meg sem érzi a romlást és simán teljesíti a 260-as szintet, sőt jóval többet is ihat.

    Ez jól meg is mutatja a koncepciód gyengéjét 190 és 270 ms közt tömörül a populáció nagy része, ha magasra teszed a küszöböt akkor van akinek belefér az is hogy 40%-al romlik az értéke, sokaknak meg már az sem hogy munkaidő végén fáradtabbak.

    Az általad meghatározott reakcióidővel így nem bevezethető a való világban. Már abból lázadás van ha 10km/h-val csökkentik a sebességkorlátot, mi lenne ebből a tömeges kitiltásból meg a rendszeres EÜ tanfolyamból. Nem a világ rövidlátó és azért nem használja ezeket, hanem te.