• NEXUS6
    #223
    "Onnan hogy ezt a megoldást adtad arra hogy a kezdő sofőrök a forgalomba kikerülve ne legyenek rutintalanok."
    Te valamit alaposan félreértettél. Én hoztam fel az ötletet, hogy általánossá kéne tenni, a jármű kezelésének javítása érdekében. Erre. kérdeztél valami nem ide valót, hőbörögsz és még neked áll feljebb. Tiszta kabaré vagy öregem!

    "Sajnos ennyi hsz. alatt sem vagy képes egyértelmű működőképes megoldást adni csak látszatmegoldásokkal dobálózol."
    Bocs de ellentétben veled nem gondolkodom rendszeresen a világ megváltásán. Van pár ötletem érintett, nem szakemberként és ennyi. Többel nem tudok szolgálni. Én kérek elnézést. LOL

    "Ha kérdőjelet látsz akkor próbálj a kérdésre válaszolni, ne elsunnyogni mellébeszéléssel: "Ezt kivel fizettetnéd meg?"
    Válaszoltam, vakegér. Ismétlem jelenleg is kötelező minden évben ilyen oktatáson részt venni, csak ez soxor azt jelenti, hogy eléd raknak egy jelenléti ívet, meg nyilatkozatot, hogy megtörtént. Kivel fizettetem meg? Van egy rossz hírem, srác, már ma is fizeted, fizeti a céged valamilyen formában.

    "Ha eleve szerinted minden munkavállalóbaj van kötelező "elsősegély" oktatás - ami nyilvánvaló ordas nagy tévedésed - akkor minek akarod bevezetni újra? Mondjuk ez egyéni vállalkozó kategóriát még a te rövidlátó képességeddel is észre kellett volna venni, de hát ez van. Ovi színvonal amit képviselsz."
    Tompika, ha ki akarsz tolni a főnököddel jelentsd fel, hogy nálatok nincs munkavédelmi oktatás, mert tudtommal minden melóhelyen kötelező! Leírtam, hogy kis tematikai módosítással részévé lehet a közlekedéshez kapcsolódóan tenni ismereteket. Ne fárassz már, nem vagyok pikkelyes!

    "Tehát hány ms is legyen? (20% egyéntől függő szórást is vegyél még figyelembe)"
    Édesem, leszarom, sőt nagy ívben leszarom, amennyit akarsz! Ahogy neked jó, csak vezessék be! (Látom ehhez is értesz, hülye vagyok, nyilvánértesz).

    "Ostoba rövidlátó voltál ahogy a többi thread-n is."
    Ez most rosszul esett. :(
    Vicceltem, mert nem is, tök félelmetes vagy vagy amúgy, kb. mint egy ideges kismacska. XD

    "A busz az közúton halad ez azért megvan ugye? "
    Ja persze, bocs elírtam személygépkocsi lett volna. Baxus hibáztam!

    "Az áttörés szvsz. akkor lesz amikor a céges konrolling rájön hogy a mezei dolgozóknak osztott a nap 95%-ában csak fizetős parkolóhelyen álló sok millás céges autó fenntartása milyen sokba is kerül, a hatóság pedig felismeri a környezeti hozadékokat."
    Lehetséges, de mint írtam a vállalkozónak nem érdeke, hogy luxus felszereltségű autókat vegyen a lótifuti flottájába. Ha majd olyan olcsó lesz, akkor megveszi és másod tevékenységként autómegoszt, taxiztat. Csak ugye, ha nincs áttörés nem lesz olcsóbb a technológia és nem megy át alap felszereltség közelébe. Ördögi kör. De majd meglátjuk. Én minden esetre jó pár évtizedre számítok, amíg lesz ember vezette kocsi. Mint írtam.

    "Nem, engem az ihletett meg hogy egyszer nem voltál képes leírni hogy mire alapozod az állításod. Ahogy most sem tetted meg. Sunnyogsz csak ismét."
    Nem igaz, hogy nem nyilvánvaló, ember! Ennyire nem lehetsz agyhalott!!! Te kijelented, hogy 10, én megkérdem, hogy valszeg valami rendszer, rendszerszerű hiba miatt jött ki a 10, mondd el, Te meg visszaerősködsz, hogy mondjam meg milyen rendszerszerű hibát látok, mert a kérdésemből az következik! És nem állsz le és folytatod! Én ezt frankón nem hiszem ám el! Ezt nyilván direkt csinálod, mert magától nem lehet ilyen tökagyú egy ember. OK, srácok feladom, mutassátok, hol volt a kandikamera! LOL

    "Igen, tudod, jogrendszer. Ha betartod az összes szabály akkor legális vagy. Az hogy a magadfajtáknak vannak extra elvárásai az irreleváns."
    Örülök, hogy téged ez kielégít, annak örülsz, hogy valami nincs szabályozva. (Csak megjegyzem, nem jogrendszert, jogállamot akartál írni, szívesen XD )

    "Vannak sztenderdek aminek megfelel, ezeket be is tart"
    Hallod, hogy zúg a nép: LINKET! LINKET! LINKET! ;)
    Megkaptad a linket, láthatóan vannak standard-ek. Akkor most remélhetőleg elkussolsz végre:)"
    Húbazmeg! Na most futott a hideg végig a hátamon, neked ezekszerint az fel sem tűnt, hogy ezek közül a szabványok közül, egyik sem vonatkozik önvezető kocsikra!? Vagy nem is értetted mit kértem korábban? Ezekszerint jól nem. Hihetetlen ez már msiztikus.

    "Végszóként ismét csak azt tudom rögzíteni hogy a világ halad előre, a magadfajta kerékkötők elképzelései szerencsére irrelvánsak. És igen, valóban úgy fest hogy amerikában fog létrejönni a technológia, de a németeknél is folynak már a közúti tesztek ahol ugyanúgy nincsenek meg az általad elvárt tiptop standard-ek. Úgyhogy hiába a vergődésed, az amerika ekézésed is csak egy újabb zsákutca."
    Végszóként csak annyit, hogy nem tartom magam kerékkötőnek. Érdekel a technológia, de a technológia van az emberért és nem fordítva. Ha van egy eset, amikor egy alapvetően a közlekedés biztonságát szollgáló eszköz halált okoz, akkor ott nagyon el kell gondolkodni. Ez egyeseknek láthatólag nehézséget okoz ezért nem ezt az utat választják.

    Amúgy gratulálok, részemről, ha neccesen is, de átmentél a Turing-teszten. Tudom, hogy nem vagy az ;), de meglepően jól kelted egy igazi ember benyomását.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2018.07.13. 09:45:30