Sequoyah#20
Nekem alapvetoen tetszik a megujitott Star Wars univerzum (fiatal leven a regi nekem tul "regi"), de ez a kapkodo osszevisszasag ez valoban nem fog mukodni, amit a Solo nagyon jol megmutatott. Szoval egyetertek, alljanak le, gondoljak vegig mit akarnak, aztan folytathatjak.
A fo problema szerintem ugyanaz, mint ami a mai Hollywood rakfeneje ugy altalaban. Nagyon szep utopia es alom megrendelesre kasszasikereket gyartani, de el kene mar vegre fogadniuk, hogy a vilag nem az almaik szerint mukodik. Ami most folyik az a szovjet tervgazdalkodas legszebb eveit idezi, es ott se mukodtek mar ezek az 5 eves tervek...
Arrol van szo ugyanis, hogy mar jo elore eldontik hogy akkor kell egy Han Solo film, kell egy Obi Van, meg akkor egy Lando is, meg meg ki tudja mi, es mar premier datuma is van a filmnek, de az irok meg hozza sem kezdtek hogy egyaltalan mirol is kene szolnia. A marketing iranyitja a bizniszt, nem pedig forditva, ahogy kene. Ez van most mindenhol, a Jurassic Parktol kezdve a DC-n at a Fuggetlenseg Napjaig.
A legtobb bukasnak ez a receptje. A sikerfilmek receptje pedig az, hogy beerkezik egy jo forgatokonyv, es ha mar van egy fasza kerek konceptcio, akkor kap zold lampat es penzt a project. Itt is azzal kene kezdeni, hogy megversenyeztetik az irokat, es ha beerkezik valami jo, akkor AZT megfilmesiteni, nem pedig verni az asztalt mint egy ovodas, hogy marpedig nekem Han Solo film kell.
A Marvel az egy kivetel, nem pedig egy kovetendo pelda... Ok Hollywood Apple-je, mindegy mit csinalnak, az emberek zabalni fogjak. A tobbiek meg csak kapkodnak hogy 3 ev alatt behozzak azt amit ok 15 ev alatt felepitettek.