• Dante73
    Itt komoly bajok vannak... Van a cikk. erre reagáltál, Erre reagáltam én. Tehát Te nem rám reagáltál, de legalábbis, nem helyezted kontextusba a dolgot.
    Kanada példa, mivel azt ismerem. kicsit jobban, mint Európát. De itt sem gyökeresen más a helyzet. A szalagmunkára itt sem vesznek fel akárkit. Míg akkora a szakértelem hiánya, hogy arra meg szinte bárkit. (Természetesen a megfelelő képesítéssel)
    Értsd már meg. Pont az agyelszívás miatt nem változnak az arányok. 10:1 az arány. Ha innen elmegy 11 bevándorló, akkor 20:2 lesz az arány. Már aludnék, így semmi kedvem elmagyarázni, ennek miért kell így lennie. (egyensúlyi kérdés, ami nagyon nem változhat, hogy egy ország egyáltalán életképes maradjon) Tehát eleve fasság az állításod, amin elkezdtünk vitázni.
    Nem tudom, mit nem értesz az előítéletességedből. Ha a hülyék mennek oda, akkor eddig valahol lenniük kellett, és hülyébbek, mint a befogadó ország. Ergó két meg nem nevezett népcsoport közt különbséget tettél, a tények ismerete nélkül. (Tudom, azt hiszed, ismered a tényeket, de abból az egy mondatból világos, hogy a közelében nem jársz) Ezt hívják előítéletnek.

Értelmetlen a vitánk. Jó éjt.