gforce9#31
"Mivel ország(ok)ra vonatkozik a cikkbeli megállapítás"
Én nem a cikkre, hanem a te hszedre reagáltam, ha nem tűnt volna fel. A cikk meg egy bullshit annak, aki csak kicsit is képben van a tudományos módszertannal.
"Mondjuk nézz szét Kanadában" Hogyabüdösfrancba jön ide Kanada? Lényegében oda az megy be akit beengednek és csak úgy oda nem engednek be bárkit. Mi ezt az ótvaros terelés fulltökmás témára? Sem a cikkben nem volt szó Kanadáról, sem én nem beszéltem Kanadáról, amúgy is fullmás eset.
"Lennél szíves a számadataid megmutatni? mert rajtam számonkéred" Igen számonkérem. Ugyanis a valóság az, hogy szalagmunka téren is munkaerőhiány van. Márpedig, ha nem azt állítod, hogy ugyanannyi szalagmunkás van mint orvos, akkor orbitális baromságot mondtál, amit nem ártana alátámasztani, mert különben orbitális baromság marad. Annak kell alátámasztani az állítást aki teszi. Te állítottad, hogy kiegyenlítődik az IQ. Mégis hogyan is?
"ergó, aki ott született az nem sík hülye. Na kérlek ezt hívják előítéletnek." Egyrészt ezt csak te költötted hozzá, másrészt: Sok esetben síkhülye a leszármazott is, ugyanis a társadalmi státusz és az ezzel járó közjavakhoz való hozzáférés lehetősége (oktatás, egészségügy, általános szocializáció) az esetek jórészében öröklődik. Úgyhogy a hülyeség öröklődik. Nem helyes ez, de sajnos ez a valóság.
"mint amikor valaki állít valamit, majd kézzel lábbal tagadja, hogy de Ő nem" Mit is állítottam? Idézd már be, hogy mi benne a rasszita vagy előítéletes! Szövegértési problémáid lehetnek. Attól, hogy te valamit bele akarsz látni valamibe, még nem lesz úgy.