Devil May Cry 5
 • Árnyvadász
  #37
  Kibaszott jó lett! Azt hiszem ennél jobban nem lehet megfogalmazni. :)

  Ezek a karakterek annyira lazák, jó fejek, semmitől sem félnek, hogy nem lehet nem szeretni őket. Az ellenfelek meg te jó ég! Komolyan nem láttam még ennyire kreatív ocsmányságokat, no meg ez az új RE engine. Döbbenetesen jól néz ki benne szinte minden. A DMC kocsis csaj, ahogy mátrixszerűen berobban az autóval. Hát annál már csak az néz ki jobban, mikor az utolsó befejező mozdulatot csinálja a hősünk lassítva és olyan részecske effektorgiát még nem igen láttam képernyőn eddig.

  Szóval a prezentáció az nagyjából csillagos hatos, az ellenfelek, főnökök brutálisan jól néznek ki és öröm szelni szét az arcukat meg úgy általában mindenüket. V pedig OMG. Mit lehet mást mondani rá? Irányítja a démonait és talán vele a legkönnyebb elérni az SSS értékelésű díjat harc végén. Váó az egész.

  Viszont az eléggé gáz, hogy én bár könnyű fokozaton ugrottam bele elsőre, úgy vélem (legalábbis azt gondolom) a játék vége felé járok és 5 órát ír a Steam. Ez vajon lehetséges?

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Legalábbis most ott tartok, hogy Dantéval nemsokára megérkezem Urizen-hez másodjára. Szerintem ott lesz a vége, aztán lehet csak én tudom rosszul. Mondjuk nehezebb fokozaton tuti végigviszem újra, ez nem is kérdés.