HyBrIDNyLA#2
Ha csak a kommunikáció alaptörvényeit veszem alapul, egy ilyen brigád összehangolása több időt/energiát/erőforrást emésztene fel, mint egy-egy projekt maga. Lehet én vagyok a korlátolt, sőt biztos, bár a folyamatosan 2xx koordinált emberrel a hátam mögött, talán akad némi rálátásom, de tuti van még mit tanulnom. Én a jelenlegi tapasztalataimra támaszkodva, nagyon nem hiszek ebben, főleg azon szempontok alapján sem, h nagyobb projekteknél nem véletlenül van személyes koordináció, ami több napos is lehet és ott az információáramlást nem árt jegyzőkönyvezni, vagy kivonatolni. Legalábbis profibb helyeken szokás. (Az érdemi konzultáció és döntések mondjuk úgyis a konyhában dőlnek el rendszerint egy jó kaja, vagy a teraszon kávé - kinek mi - mellett:))))) Szkeptikusan állok az egész előtt, h hol lehetne egy ilyet alkalmazni. ...és akkor még nem is beszéltünk a személyi felelősségek kérdéseiről. A világ másik oldalán lévő "kollégát" meglehetősen nehéz lehet számon kérni, szankcionálni, ha valamit nem úgy készít/végez el, ahogy kéne.