Solt#389
Nem gondoltam volna, hogy tudsz még rontani a helyzeten! :D
Egyrészt azért mutat 45 FPS-t, mert annyi kerül kiszámításra. Tehát még egyszer, azért mutat 45 FPS-t, mert 45 képkocka kerül kiszámításra, pont. Na most a trükk ezután (!!!) jön, az ASW ezt a 45 kiszámolt képkockát megkettőzi, megduplázza, kétszer jeleníti meg. (válaszd ki amelyik tetszik) Tehát te nem 45 képkockát fogsz látni, hanem 45 duplázott, kétszer megjelenített képkockát. Azért nem 90-t (2*45-t, anyám borogass) ír ki, mert nem 90 külön elkészült képkockáról van szó, hanem 45 képkockáról ami kétszer lett megjelenítve. Ennek következtében pont olyan folyamatos a kép, mint a 90 külön elkészült képkocka esetén, a különbség csak annyi, hogy a duplázás miatt adott körülmények közt szellemképes lesz a végeredmény. Magyarul a 45 FPS-s kiírás ellenére 90 képkockát látsz, csak nem 90 különbözőt, hanem 45 különbözőt kétszer megjelenítve!!
Most már dereng, hogy azért nem látsz különbséget a 45 és a 90 FPS között Oculus esetén, mert mindkét esetben 90 képkocka a végeredmény? Az már csak a hab a tortán, hogy minderre azért van szükség az erőforrás spóroláson túl, hogy szinkronban fusson a kijelző frissítési frekvenciájával, mert ugye ebben az esetben kapunk törésmentes, akadásmentes, folyamatos képet.
Érted már, hogy mit nem értesz? :D
Továbbra is csak azt tudom javasolni, hogyha nem értesz valamihez, nincsenek meg a kellő információk, akkor farkinca behúz ha valaki segíteni akar és ne te kezd el a másikat hülyének nézni. Persze, ha élvezed, hogy nyilvánosan beégeted magad akkor nem szóltam... manapság nem lehet tudni ki mire gerjed.