Mondjuk elég érdekesen adod elő magad. Minden egyes hozzászólásodban ott egy adag arrogancia és a vége, mintha az lenne, hogy punktum, megmondtam és ez a végső igazság. Az a helyzet, hogy rengeteg ember él a földön és mindegyiknek megvan a maga igazsága. Pont erre találták ki a fórumot az ókori görögök, hogy mindenki elmondhassa a véleményét adott témáról és ha kell a mások véleményéről. Na mindegy csak úgy kikívánkozott.
Egyébként egyet értek b-type-al, hogy Kunostól ez mindenképpen mérföldkő lesz, mert az eddigi puritánnak mondható vagyis már-már barkácsnak nevezhető szimulátorok után, hogy tud kijönni egy profi motorra írt szimmel.
Továbbá arra is kíváncsi vagyok, hogy beáldoz-e valamit, hogy most már kétségtelenül nem függetlenként, hanem megrendelésre fog dolgozni. Az AC-nál bejött ez az Early Acces, mert mindenki türelmesen várta az újabb és újabb buildeket, még azt is elfelejtették, hogy az utóbbi két évben már EA volt és végül nem is igazán lett belőle egy befejezett produktum. :DDD Legalább is nekem volt ez irányban egy ilyen hiányérzetem. De kunostól már megszokható hogy még nem jött ki késsz termékkel. Az nKP és FVA se volt egy kész valami, érzésre. Pályák és autók, azután találd ki mihez kezdesz velük. Viszont a vezetési élmény kárpótolt eddig, még a hiányosságait is elnéztük érte. És igen, az UE4-et még nem láttuk szimulátorral működni.
És végül rájöttem, hogy a Blancpain GT sorozata, az utódlagos, hogy mindezt majd azzal lehet kipróbálni, legalábbis nekem. Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.18. 07:57:27