1554471458.jpg
  • b-type
    #1879
    evvan :)
    Nekem mindene bejövős. szárazon öreguras reakcióval nem fogsz meg semmit, az hasonlít mint az AC-ban minél gyorsabban korrigálsz annál kisebb a baj. Csak úgye ott driftelhetsz is. Itt nem fogsz ezekkel az autókkal.
    Esőben lehet úszni akár 4 kerékkel is, de nagyon ésszel.
    pl. itt a mai utolsó 10 körös etap ebéd előtt, ..általában 80lityivel vágok neki, nem feltételen megy lassabban, de másként kell menni nehéz autóval, '49-s időket megyek 10lityivel kiállás előtt, utána másfél másodperccel megy lassabban +70literrel,..nem sok, de érezni a fordulatszámon, alacsonyabb forulaton érkezek meg a referenciapontokra, illetve két tempós kanyar teljesen más, máshova érkezel. Illetve a visszaforítónál egy pillanatig hagyni kell túlfordulni az autót hogy amikor jössz gázzal akkor legyen helyed mert sodorsz majd seggével kifele.
    Itt az utcsó 10 kör szakadó esőben, de nem viharban. Egyszer rossz helyen értem utól egy AI-t, egyébként ritka jól engednek el, csak túltoltam.


    Teljesen következetesen lehet menni, a 8órás futamon nem változik oylan látványosan az időjárás mint akár a 3 vagy 1óráson


    Utoljára szerkesztette: b-type, 2020.02.16. 13:28:38