1554471458.jpg
  • unrealnoise
    #1858
    Hát figyelj, lehet engem gyűlölni, etc, és mindig is megmondtam a magamét a szimeket illetően, és ez az egész csak a nagy elvakult fanoknak fájt általában. Ettől független majdnem mindent megvettem, és elég gyakran használtam is őket, felváltva, de ettől még a problémákkal, hiányosságokkal foglalkozni kell, mondogatni kell, beszélni kell róluk. Itt is, ott is, racedepartment-en is, és akkor talán a fejlesztők veszik a lapot...

    Amúgy meg ilyen a természetem, több, mint ~13 éve pontozok filmeket, sorozatokat, évadokat, de pl. RYM szerint meghallgattam több mint 3000 albumot is, melyeket szintén értékeltem, ilyen vagyok, ez van.

    Mondjuk ha az értékeléseim átlagát vesszük, meglepően jószívű tudok lenni, de (valszeg) lehet csak okosan kerülöm a szemét dolgokat. :D

    Itt is elég tárgyilagos vagyok, a hibakódra rá lehet keresni, tényleg teli a fórum, a videón meg jól látszik, hogy a GPU-ban azért bőven lenne még kakaó, de az ACC nem használja ki.

    Szóval lehet fikázni, meg etc, de mindig megalapozottan, érvekre támaszkodva írtam azt amit. :D

    Ettől független imádom ezt a cuccot így is, csak kicsit bosszant, hogy tényleg, de tényleg nem sok hiányzik hozzá, hogy instant szimes klasszikus legyen.

    Solt: Köszi! :) Bár bocsi, de szarom le... :D Aki élből "lekezel" annyival, hogy ~ "veled nincs is miről beszélnem, ha szerinted az jó", azzal én érdemben nem fogok tudni beszélni. Sértő, lekezelő. Érted, nem egy NFS-re mondtam, hogy húdejó, hanem azt mondtam, hogy a Raceroom sokat fejlődik. És milyen furcsa, hogy ebben szinte mindenki, aki használta, használja valamennyire aktívan, egyetért. Lehet vitatkozni, hogy melyik a legjobb összességében, meg kinek / miben, de majd mindnek vannak erősségei, gyengeségei, viszont ettől független ennyivel letudni a választ a másiknak... Az a legalja. Az ilyen pökhendi emberekkel nem lehet érdemben eszmét cserélni, mert hát nem érem el az ő isteni szintjét, és nem látom, hogy a Raceroom mekkora szar. Igazából valljuk be: trollkodás amit csinál.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2020.02.11. 22:29:34