• Macropus Rufus
    az uccsó mondatodban benne volt minden :) Android. De akkor megnyugodtam: más sem látott olyan alkalmazást, amihez ilyen eszköz kellene :)
    Ezt mondjuk nem értem. Android nem csak telón fut. Nekem a multimédia lejátszóm Android 7.0-át futtat. Gyak. úgy működik mint egy számítógép. Rá van kötve a bill/egér kombó. Azon fut a levelezésem. Office programok, zene /film stb. Mint eggy számítógép esetében. Akkor mi a fenéért nem lehet normális játékokat írni rá? Az sem baj, hogy 12ezer pénz. PC-re is megveszik. Én simán vennék olyan játékot ami felveszi a versenyt a pc-s játékokkal. Szórakoznak itt ilyen dühősmadarakkal, meg olyan játékokkal amikkel még 286-os idejében játszottam. Okés, a grafikájuk jobb. De ennyi. Szóval hiányolom a jó játékokat. Ezért nem értem, hogy ez a cucc minek kell. Én mostanában VR-t tolom. Beszippantott a cybervilág :) De ott is inkább a látvány újdonsága az ami megfog (meg az oculus + samsung kombo :) ). Okés, van azért jó a vr-ben is: Inmind1-2, Incell, Project Charon: Space Fighter VR X-Race. Okés ez utóbbi nem annyira látványos grafikával bír, de marha jó. De igazából ezek elfutnak egy S7-n 3D VR grafikával, szaggatás nélkül. Szóval nem értem az eszköz létjogosúltágát, de gondolom ők azért felmérték a piac igényeit.