• defiant9
    #16
    "Techdemónak nem rosszak ezek a vasak, de a jövő még nagyon arrébb van. "
    Ezt a fejlődési ütemet látva azt mondanám 2021-ben már lesznek önvezető licence-ű autók az utakon, autópálya licence(árúszállító kamionok tömkelege) meg szerintem már ma kiadható lenne.

    "Továbbá ott a következő gond: amióta a szgépekkel foglakozom nem volt még olyan alkalmazás ami nem lenne hibás."
    Mégis használjuk őket, nem pedig teremnyi kisasszony adja össze a számokat naphosszat. A felhasználók sem tökéletesek, egyébként nem lenne backspace a billentyűzeten... Soha nem lesz tökéletes a rendszer, de a HW+szenzorok olyan +képességeket adnak amivel egy biológiai agy/érzékszervek nem tudnak versenyezni.

    "Már ott is a káosz."
    Ugyanúgy káosz az is amikor egy sofőr tömegkarambolt okoz aminek következtében hosszú órákra lezárnak egy útszakaszt sok kilométeres dugókat okozva.

    "továbbá elég ha egy alkalmazás blokkolja a kocsik egymásközti kommunikációját és/vagy hibás adatokat közöl a rendszerre"
    Ahogy a repülőgépek, a metró fedélzeti rendszereit vagy a közlekedési lámpákat is meg lehet elvileg zavarni, a gyakorlatban azonban mégsem olyan egyszerű. Várhatóan azért lesz eleinte olyan hír hogy x típust meg tudtak törni. Azonban itt nem arról van szó hogy ezzel megszereznek x pénzt, hanem azt hogy mondjuk halálos baleseteket okoznak mindenféle haszon reménye nélkül de komoly büntetési tétellel fenyegetve. Elég kicsi az az embercsoport akinek megvan a képessége és a motivációja egy ilyen cselekedethez.