• ximix #12
    Az egy több sávos útszakasz (5) egy irányba, a mami elvileg balról tolta át cangát keresztben rajta, a volvo meg a jobb szélen ment, így a mami kb 3 sávon tolta keresztül mikor a csoda szoftver "recycling plastic bag"-nak azonosította, tehát nem a bokor mögül kilépett és. . .

    Elvileg van a tetején egy Lidar ami láthatta az "objektumot", annak kb. méretét és sebességét így kitudta vagy tudná számolni, hogy ha azaz "objektum" továbbra is abban az irányba és azzal a sebességgel halad akkor bizony találkozni fognak.
    Innen már szerintem alap dolognak kéne legyen, hogy lassít csipog és monitoron megjelöli a "sofőrnek" mi is a problem tárgya, ekkor a sofőr cselekszik helyzetnek megfelelően majd ír egy bejegyzést logba, hogy itt bizonytalan volt a jármű tárgyfelismerése..ect, és majd a fejlesztők okoznak vele valamit.
    A másik ha már nem fékez, mert összevissza azonosít legalább két rövid duda beleférne, hogy hátha a "nejlon szatyor" megáll vagy valami .

    (De lehet, hogy magyarok az algoritmus írók és "biciklis vén szatyor"-t tükörbe fordították és hát szegény volvot ez zavarta meg)
    -------------------------------------------------------------------------
    Szintén Uber hír
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-5799073/Uber-says-deeply-troubled-one-drivers-shot-killed-father-one-passenger.html
    Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.06.04. 20:30:32