• esztyopa
    Eddig még volt aki nem kapott körömgombás fertőzést,de az olcsó?,nyomtatott műanyag sz*rokkal biztosítva lesz,hogy ez a gyk. kipusztíthatatlan fertőzés az emberiség 90%-át sujtsa !/Nem szellőzik,beleizzad a láb 1/2 óra alatt,ami a *lábmeleggel*a gombák tenyésztelepe./
    Én 30 éve küzdök vele.A kutyasz*ron kívül mindent kipróbáltam./a gyógyszeres kezeléseket is beleértve/ Amiről nem nagyon beszélnek a reklamák,hogy a védekezést azzal kellen kezdeni,hogy KIDOBJUK az összes addig használt zokninkat,és cipőnket,mert az viszi tovább a fertőzést.
    /A szájon át szedhető készítmények kinyírják a májat/
    A bőrcipő még valamennyire szellőzik,ami a legfontosabb.De sajna ma már aranyárban kapható csak,de ezzel a *nyomtatásos bulival*el fognak tünni a piacról.A műanyag cipő nem vizálló,és1-2 hónap alatt szétmegy.
    Ez lesz ám a buli! havonta venni kell új /sz*r/ cipőt,és dől a PROFIT !
    Te meg elbabrálhatsz a körömgombával - halálodig,kipróbálva minden méregdrága*csodaszert*/Az egyik ilyen az 5 ml.-es csomagolásu,hatástalan szer literje 1 milla ! Kiszámoltam 2x is./Ugyanis ez a kis g*ci képes gyorsan mutálódni,és rezisztens lesz az újabb,és újabb csodaszerekre.