• NEXUS6
    Sajnos ebbe bele fog bukni, meg a parakampányba. És akkor nincs más, mint folytatják a Rályendzsonzon féle izlésmészárlást. Lehet szídni ebben a szereplőket/színészeket, de attól, hogy itt nem valami kifacsart ikonja, jelképe akart lenni valami nagy karakternek egyik sem (még Han sem!), máris húsvér karakterekké váltak, még az akár szerepbe írt, akár színészi hibával együtt is.

Sablonos volt? Eléggé, lehetett volna egy ST film is akár, vagy Ocenas in Space, vagy akármi. De ez felnőtteknek szólt, nem 6-éves szint volt a célközönség, se ewok, se porg, se dzsardzsar nem volt benne.

Féltem, hogy Glover túlripacskodja Lando szerepét, de nem tette. Nekem Ehrenreich-hel sem volt gondom, a kezdő Hant-t jól hozta. A gondok nem itt vannak, lehetnek, hanem amikor majd 10 évvel idősebb és 10 kg-val súlyosabb karaktert kell eljátszania, na arra kíváncsi lennék. Valszeg a bukta után ilyen már nem lesz. Woody Harrelson élete legrosszab alakítása lett volna? Aha, mert a Zombiland-ben olyan oszkáros volt!?
    Emilia Clarke? Hú milyen gyenge lett, mondják, én mondjuk nem nézek Tónok harcát, szal lehet hogy ott erősebb, de talán az megy már néhány évadja, szal ennyi idő alatt még Berényi Mikiből is lett azért valaki. Paul Bettany nem volt ütős főgonosz? őööö egy idegbeteg állatot játszott, aki a belső torzságát egy művi finomkodással próbálta palástolni a szerepe szerint. Erős volt, velejéig gonosz volt, nem, nem ez volt a szerepe, hanem egy olyan emberé, aki kultúráltan beszél, de kényelmetlenül érzed magad, ha ütéstávolságon belülre kell hozzá menned, mert nem tudod, hogy mit fog csinálni. És ezt a karaktert tökéletesen hozta.
    Egyik karakter sem olyan faék egyszerűségű baba ebben a filmben, mint Ray, meg Fin, meg Poe. Pl Qi'Ra-nak titka van, amit nem akar nyiltan elmondani, Han pedig látja, de mégsem akarja észre venni. Volt ilyen konfliktus az új SW részekben? Hát lóxart.