Nos#31
Hát igen, az elvárások mindig elég széles skálán fognak mozogni. Nekem a Solo most bejött, de megértem, ha valakinek nem. Párszor próbálkoztam SW könyvekkel, de nekem mindig nagyon bugyuták, sablonosak voltak. Ha a SW csak könyvben jelenik meg, akkor szerintem az életben nem ismerem meg a világot. Pedig anno még szerepjátékoztam is ilyen-olyan rendszerekben a SW világban, de inkább csak a lore-t olvastam. Valahogy eddigi rajzfilmek sem fogtak meg.
Egy két órás filmtől viszont mást várok, mint egy könyvtől, szóval szerintem most egész tűrhető forgatókönyvet raktak össze.
Az SW egyébként már annyiféle stílusban, mélységben, komolyságban/komolytalanságban kipróbálta magát, hogy valószínűleg lehetetlen olyan filmet csinálni, ami általános tetszést vált ki. A 6 évestől a 80 évesig elég sokan szeretik, és nem mindenki ugyanazért.
Nekem ez a rész tetszett az alább leírtak miatt. Most végre hosszú idő után én kaptam egy olyan SW filmet, ami nekem tetszik. Ennyi. Remélem a spinoffok nagy része olyan lesz, ami csak viszonylag lazán kapcsolódik a korábbi fősodorhoz. Van aki másra kiváncsi. Nincs igazság, csak ízlés. Bár azért ami sz.. az sz.., olyat is kaptunk az elmúlt években párat. Utoljára szerkesztette: Nos, 2018.05.29. 15:22:38