Nos#25
Végre egy film, ami nem a csontig lerágott Birodalom-Felkelők vonalon megy, és nincs minden sarokban lézerkard, meg mentális sziklaemelés.
Olyan óriási a Star Wars világ, nem is értem, miért vártak ennyit arra, hogy végre letérjenek a teljesen túltolt és kiüresített, önmagát ismétlő, gyakorlatilag ötletmentes főszállról.
Nagyon remélem, hogy lesz még egy csomó hasonló spinoff, ahol a SW univerzum más részei is megmutatkoznak. Nekem egyáltalán nem hiányoztak a fénykarddal hadonászó varázslók, főleg nem abban a mennyiségben, amiben a legutóbbi részekben megjelentek. Elméletileg a jedi vagy a sith elég ritka fajta, mégis kezdtem úgy érzeni, hogy egy rendes faluban minden utcában legalább kettő lakik.
Nekem az eredeti triológia után ez most a kedvenc részem. Igazából azok óta az első, ami tényleg tetszett, (bár a Rogue One nem volt rossz.)
A szereplők nagy részével nem volt bajom, szerintem Solo karaktere is jó, és lehet jobbat tett a fílmnek, hogy nem akarta túlerőltetni a Harison Ford stílust. Emilia Clarke karaktere viszont meglepő csalódás volt, szerintem ő volt a leglaposabb.
Engem egy kicsit visszahozott a SW rajongók közé, kimondottan várom a második részt, ahol remélem kibontják kicsit a Hut-space világát.